(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
JEMNÉ FRANCOUZSKÉ BRAMBORY
Potřebné ingredience
Suroviny :sterilovaná okurka 4 ks
sůl
cibule 2 ks
vařené brambory 1 - 2 misek
mletý černý pepř
vejce 3 ks
uzenina ( uzený ) ,mrkev,mražená,žampiony
šlehačka
Postup přípravy
Postup přípravy receptu:
Cibuli očistíme a nasekáme najemno. Okurky a uzeninu nakrájíme na kostičky.
Na másle si zpěníme cibuli. Přidáme uzeninu a okurku,a mrkev na kostičky.
Přidáme uvařených brambor, případně pokrájené zbylé vařené brambory a promícháme,s uzeným,mrkví ,žampiony a cibulí...vše dáme do pekáče nebo do varexové misky. V hrnku si rozmícháme vejce se solí a se šlehačkou . Promícháme a odstavíme. Solíme a pepříme podle chuti.Nalijeme na brambory a dáme zapéct do troby na 180 C na 25 min.
Jemné francouzské brambory podáváme se sladkokyselou okurkou, rajčaty, doplníme pikantním kečupem. Záleží na chuti.
Cibuli očistíme a nasekáme najemno. Okurky a uzeninu nakrájíme na kostičky.
Na másle si zpěníme cibuli. Přidáme uzeninu a okurku,a mrkev na kostičky.
Přidáme uvařených brambor, případně pokrájené zbylé vařené brambory a promícháme,s uzeným,mrkví ,žampiony a cibulí...vše dáme do pekáče nebo do varexové misky. V hrnku si rozmícháme vejce se solí a se šlehačkou . Promícháme a odstavíme. Solíme a pepříme podle chuti.Nalijeme na brambory a dáme zapéct do troby na 180 C na 25 min.
Jemné francouzské brambory podáváme se sladkokyselou okurkou, rajčaty, doplníme pikantním kečupem. Záleží na chuti.
dáme do trochu vimazané formi suroviny
na vrch dáme sýr nastrouhaný
hotovo
můžeme podávat
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé